Our ATOME split payments is eligible only for Malaysians and for maximum order of RM5000 via credit card

translation missing: en.general.language.dropdown_label

0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
   Total

   Jefry (Bukan nama sebenar ) adalah pemilik jentera BMW S1000RR. Dia rasa S1000RR-nya tidak imbang dan rasa pelik semasa ride. Jefry telah dimaklumkan oleh Kedai motosikal lain bahawa shock absorbernya rosak dan perlu diganti. Harga untuk mengganti Shock Absorber S1000RR ialah RM7800. Jefry kemudiannya datang ke Kratos Motorsports untuk semak harga shock absorber. Di Kratos Motorsports, Jefry disyorkan oleh sifu suspension Kratos Motorsports untuk buat suspension checking dahulu.

   Setelah menjalani Suspension Checking, didapati bahawa shock absorber original tidak berfungsi dengan betul ( suspension damping tidak berkesan ). Jefry disyorkan mengambil damage and investigation service. Shock Absorber Jefry dikeluarkan dan diteliti oleh pakar suspension Kratos Motorsports.

   Shock Absorber Teardown

   Sifu suspension kami mendapati bahawa terdapat kerosakkan pada bahagian O ring dalaman shock absorber disebabkan piston rod yang calar! Tindakan seterusnya ialah service repair and rebuild di mana bahagian rosak dibaiki, O ring diganti dan Shock Absorber di servis oleh pakar suspension kami.

   Shock Breakdown

   Disebabkan itu, Jefry "discam" daripada membayar RM7800 , dia hanya perlu membayar RM2150 sahaja untuk kembalikan fungsi Shock Absorber motosikalnya dan mendapat penjimatan RM5650!

   Paling best? Jefry dapat bayar RM2150 itu dalam 3 installment melalui sistem pembayaran ATOME di laman kratosmotorsports.com

   Jadilah Customer Kratos Motorsports dan dapatkan nasihat yang praktikal pada zaman COVID ini untuk motosikal anda : 

   • Tolong "discam" kami supaya dapat jimat beribu-ribu ringgit untuk menyelesaikan masalah suspension motosikal anda.
   • Jadilah pemilik moto yang berhemah,buatlah suspension check untuk dapat saranan professional yang boleh mengelakkan kerugian besar/kemalangan disebabkan kerosakkan suspension.
   • Kami di Kratos Motorsports sedia berkongsi ilmu dengan customer kami mengenai suspension motosikal mereka. Tak percaya? Sila browse google review kami!

   Google Review Kratos

   Tips Cepuemas percuma : Motosikal yang tidak ditune kepada ridernya seumpama tidur atas katil orang lain. Memang tidak akan selesa.

   Ade pertanyaan mengenai suspension? Sila WHATSAPP KAMI!

   Kalau nak tips mengenai suspension, sila follow channel YouTube kami di sini!

   Kratos YouTube