(Video) Menjinakkan Aprilia (CUSTOMER FEEDBACK) - Tiada Maaf Bagimu wahai RSV4 - Kratos Motorsports

(Video) Menjinakkan Aprilia (CUSTOMER FEEDBACK) - Tiada Maaf Bagimu wahai RSV4

The Aprilia RSV4 is the flagship model super bike manufactured by Aprilia. A real power house with very quick throttle response. Nimble but slightly unforgiving for newbie. The rider needs a good level of riding skill. No time for second guess. High confidence all the way.

 

 

         Untuk membantu rider mengawal dan mengendalikan rangka SBK dengan injin liter ini setting suspension kena tepat. tepat untuk berat dan SAG rider, tepat untuk gaya tunggangan rider samada agresif atau santai comfortpada masa yang sama menepati geometri yang telah direkacipta oleh jurutera-jurutera automotif Aprilia sendiri. (ingat buat apa saja asalkan jangan jangan lawan geometri rekaan asal).

         Dengan talaan suspension dari Kratos Motorsports, Ara Damansara Aprilia ganas ini dapat dijinakkan. Memberikan rider keyakinan baru dalam pengendalian. Rider sekarang bebas untuk tajamkan lagi skill serta cantikkan lagi riding style nya.

 

          Terima kasih Abang Ridar RSV4 kerana memilih tuning di Kratos Motorsports, Ara Damansara.

Abg-abg Aprilia di luar sana tunggu apa lagi, booking suspension tuning dan dapatkan setting yang akan menjinakkan Aprilia anda. Call Sekarang!

www.kratosmotorsports.com call/WA 018-2199365

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.